رفع خطای There has been a critical error on this website در وردپرس
هیچ چیز وحشتناک تر از زمانی نیست که پیام هشداردهنده ای مانند “یک خطای مهم در این وب سایت وجود دارد” یا خطای There has been a critical error on this website دریافت می کنید. در واقع شما صفحه ای که فقط یک متن خطای بدون منشا و راهکار را مشاهده می کنید، مشکل اینجاست که شما هیچ ایدهای از دلیل بروز خطا و چگونگی رفع آن ندارید.
- دلایل بروز خطای There has been a critical error on this website
- نحوه رفع خطای critical error
- افزایش حافظه PHP در وردپرس
- افزایش حداکثر اندازه آپلود فایل و عملکردهای پردازش متن
اگر یک سایت پربازدید داشته باشید هنگامی که سایت شما با ارور There has been a critical error on this website مواجه می شود هر دقیقه ای که می گذرد، بازدیدکنندگانی را که با یک صفحه خالی مواجه می شوند را از دست میدهید. خوشبختانه این خطا هم به مانند تمامی مشکلات قابل حل بوده و به راحتی می توانید این مشکل را رفع کنید. بهتر است قبل از مرور روشهای عیب یابی و رفع خطای “یک خطای مهم در این وب سایت وجود دارد” با دلایل بروز این خطا آشنا شوید.
دلایل بروز خطای There has been a critical error on this website
↑اگر مدتی است که از وردپرس استفاده میکنید، احتمالاً در مورد بدنامترین خطای وردپرس شنیده و یا احتمالاً با آن مواجه شدهاید: صفحه سفید مرگ. خطا صفحه سفید باعث میشود که کل وبسایت و گاهی اوقات حتی بخش مدیریتی شما بهعنوان یک صفحه سفید خالی بارگیری شود.
در نسخه های اخیر وردپرس، این صفحه خالی به خطای بحرانی و متن “There has been a critical error on your website. Please check your site admin email inbox for instructions.” تغییر کرده است.

یک خطای مهم در وب سایت شما وجود دارد. لطفاً برای دستورالعملها، صندوق ورودی ایمیل مدیریت سایت خود را بررسی کنید.
ترجمه خطای critical error
همانند صفحه سفید مرگ، مشکل را معمولاً می توان به یک مشکل در PHP ارتباط داد، یا از مشکل محدودیت حافظه وردپرس و یا یک خطا در کد افزونه ها یا قالب سایت شما وجود دارد. همچنین ممکن است مشکل از سمت پایگاه داده باشد. اگرچه ممکن است خود متن خطا چندان مفید نباشد، دانستن این موضوع عیبیابی را بسیار آسانتر میکند.
نحوه رفع خطای critical error
↑در اولین قدم برای رفع خطای There has been a critical error on this website ابتدا مراحل عیب یابی را دنبال کنید، این مراحل شامل غیر فعال کردن افزونه ها، تغییر قالب، تغییر نسخه PHP و چندین راهکار دیگر است که در بیشتر موارد موجب رفع خطا خواهد شد:
پس از انجام مراحل ذکر شده در مقاله “مراحل عیبیابی و رفع خطا” اگر همچنان مشکل شما رفع نشده بود ادامه روشهای موجود در این مقاله را دنبال کنید:
آموزش خصوصی طراحی سایت و وردپرس به صورت آنلاین
پروژه محور - ارتباط مستقیم با مدرس
افزایش حافظه PHP در وردپرس
↑وارد مدیریت فایل هاست خود شده و فایل wp-config.php
را ویرایش کنید. اگر با ویرایش فایل در هاست آشنایی ندارید می توانید مقاله آموزشی نحوه ویرایش فایل ها در هاست را مطالعه نمایید.
فایل wp-config.php
را باز کنید و کد زیر را قبل از خط /* That's all, stop editing! Happy publishing. */
وارد کنید.
define ('WP_MEMORY_LIMIT'، '256M');
مقدار 256 را می توانید به میزان مورد نیاز خود تغییر دهید، به طور معمول 128 مگابایت مقدار استاندارد است.

در صورت نیاز به آموزش کامل می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
افزایش حداکثر اندازه آپلود فایل و عملکردهای پردازش متن
↑ابتدا بررسی کنید که حداکثر اندازه آپلود شما چقدر است و آن را با فایلی که میخواهید آپلود کنید مقایسه کنید. اگر به پیشخوان دسترسی دارید میتوانید با مراجعه به بخشش رسانه > افزودن جدید و بررسی بخش پایین آپلودکننده فایل، این مقدار را پیدا کنید.

در تصویر بالا این مقدار 128 مگابایت است که در این حالت بعید است مشکلی رخ دهد، بسیاری از هاستینگ ها این مقدار را روی 2 یا 4 مگابایت قرار می دهند. برای افزایش این مقدار مجددا فایل wp-config.php را ویرایش کنید و کدهای زیر را به آن اضافه کنید:
ini_set('upload_max_size' , '256M' );
ini_set('post_max_size','256M');
و برای جلوگیری از هرگونه اختلال در صفحات حجیم کدهای زیر را نیز اضافه کنید:
ini_set('pcre.recursion_limit',20000000);
ini_set('pcre.backtrack_limit',10000000);
جمع بندی
↑خطای There has been a critical error on this website به دلایل مختلفی رخ می دهد، اگرچه این مشکل اغلب به PHP و محدودیت حافظه PHP و یا پلاگین ها یا قالب شما مربوط می شود، سریع ترین راه برای رفع مشکل این است که در صورت داشتن نسخه پشتیبان، از آخرین بکاپ خود استفاده کنید. اگر خودتان نمیتوانید مشکل را برطرف کنید، می توانید پشتیبانی وردپرس مراجعه و یا در صورت شک، به متخصصان مراجعه کنید.
اگر مشکل حل نشد، از کجا می توان پشتیبانی وردپرس را دریافت کرد؟
اگر مراحل را دنبال کردید و مشکل حل نشد، همیشه می توانید برای شناسایی و رفع مشکل به میزبان وب خود مراجعه کنید. یک میزبان وب مناسب، پشتیبانی لازم برای راه اندازی مجدد سایت را به شما ارائه خواهد داد.
در همگام وب نیز خدمات پشتیبانی وردپرس به صورت 24 ساعته و در 7 روز هفته ارائه شده است، خدمات پشتیبانی به جهت کیفیت و نظارت بهتر دارای ظرفیت محدود بوده که این امر موجب پاسخدهی و رفع مشکل در سریعترین زمان خواهد بود.
لطفا مقاله رو تصحیح کنید ، من define (‘WP_MEMORY_LIMIT’، ‘256M’)؛
رو گذاشتم ، تمام خطااهام رو از طریق غیرفعال کردن افزونه ها برطرف کردم ، آخر سر از این ارور میداد. برداشتم مشکل حل شد
سلام
ممنون از توجه و اطلاع رسانی شما دوست عزیز
بله یک خطای نوشتاری بود که به جای
;
از؛
استفاده شده بودکد اصلاح شد، کد صحیح:
این مقاله هم میتونه براتون مفید باشه
مراحل عیب یابی و رفع خطا در وردپرس