آموزش آپدیت وردپرس به صورت دستی از طریق هاست

آموزش آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست و پیشخوان

امروز قصد داریم نحوه آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست و یا پیشخوان وردپرس را به شما آموزش دهیم. اما چرا وردپرس را به صورت دستی آپدیت کنیم؟ معمولا وردپرس در صورتی که یک بروزرسانی مهم موجود باشد به صورت خودکار بروزرسانی می شود اما برای سایر نسخه ها اینچنین نیست و ما معمولا با اعلان نسخه جدید مواجه می شویم.

در بسیاری از موارد ما ممکن است به پیشخوان وردپرس به هر دلیلی دسترسی نداشته باشیم در این صورت تنها روش آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست است. برخلاف بروزرسانی دستی که شما نیاز به انجام کار خاصی ندارید آپدیت دستی وردپرس نیازمند رعایت نکاتی است که در این مقاله سعی کرده ایم که تمامی موارد را به طور کامل برای شما بیان کنیم.

چرا وردپرس را بروزرسانی کنیم ؟

چرا وردپرس را بروزرسانی کنیم ؟

وردپرس نیز مانند سایر سیستم های مدیریت محتوا و نرم افزار ها نیازمند بروزرسانی است، یکی از دلایلی که ما باید مرتب وردپرس را بروزرسانی کنیم بحث امنیت است. وردپرس با توجه به متن باز بودن و محبوبیت بالایی که در بین کاربران دارد همیشه یکی از اهداف هکرها بوده، در هر آپدیت جدیدی که توسط وردپرس منتشر می شود راه های نفوذ به این سیستم مدیریت محتوای محبوب کمتر و کمتر می شود.

تیم توسعه دهنده قدرتمند وردپرس همیشه به دنبال تامین امنیت این سیستم محبوب بوده اند و همه روزه در تلاشند تا این سیستم را در برابر مهاجمان ایمن سازند، پس شما با آپدیت به موقع وبسایت خود از بروزترین لایه های امنیتی برخودار خواهید بود و سایت شما نسبت به وبسایت هایی که بروزرسانی نمی شوند بسیار ایمن تر خواهد بود. نمونه بارز این مورد سال 2018 بود که بسیاری از سایت های وردپرس که به آپدیت های منتشر شده بی توجه بودند هک شدند.

مورد بعدی امکانات و ویژگی های جدید است، وردپرس یک سیستم بسیار محبوب و کاربرپسند بوده و همیشه به دنبال ارتقا سیستم خود بوده. در هر آپدیت چندین و چند ویژگی به وردپرس اضافه می شود و بدون شک ما برای بهره مند شدن از این قابلیت های جدید باید وردپرس خود را بروزرسانی کنیم.

چگونه وردپرس را آپدیت «بروزرسانی» کنیم ؟

همانطور که بالاتر ذکر شد وردپرس در صورتی که یک آپدیت ضروری منتشر شود به صورت خودکار بروزرسانی می شود اما در غیر اینصورت ما باید به صورت دستی وردپرس را آپدیت کنیم. آپدیت دستی وردپرس از دو روش امکان پذیر است یکی از طریق پیشخوان وردپرس و روش دیگر از طریق مدیریت فایل هاست و یا نرم افزارهای FTP.

البته توجه داشته باشید که همیشه قبل از بروزرسانی باید یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید تا در صورت بروز هرگونه مشکلی در فرایند بروزرسانی نگران از دست رفتن اطلاعات خود نباشید. پشتیبان گیری از وردپرس هم به صورت دستی و هم از طریق افزونه امکان پذیر است که ما در این خصوص چند مقاله را منتشر کرده ایم که در صورت نیاز می توانید از طریق لینک های زیر به این مقاله ها دسترسی داشته باشید.

آموزش آپدیت دستی وردپرس از طریق پیشخوان

روش اول در صورتی که شما به پیشخوان وردپرس دسترسی دارید، آپدیت دستی وردپرس از طریق پیشخوان است. این روش بسیار ساده بود شما کافیست موس را روی گزینه پیشخوان در منوی کناری وردپرس نگه داشته و روی بروزرسانی ها کلیک کنید.

آموزش خصوصی طراحی سایت و وردپرس به صورت آنلاین

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ با شماره ۰۹۹۹۹۹-۱۵۸-۱۱ در تماس باشید.

پروژه محور - ارتباط مستقیم با مدرس

آموزش آپدیت دستی وردپرس از طریق پیشخوان

در صفحه باز شده شما کافیست روی بروزرسانی کلیک کنید و منتظر بمانید تا نسخه جدید وردپرس بر روی سایت شما نصب شود. تمامی قالب ها و افزونه های شما نیز در این بخش می توانند بروزرسانی شوند.

اما این روش ممکن است شما را با مشکل مواجه کند، زیرا ممکن است در حین فرایند بروزرسانی ارتباط با سرور قطع شود! یا حتی ممکن است که شما اصلا به پیشخوان وردپرس دسترسی نداشته باشید. پس می توان گفت راه حل بهتر استفاده از روش آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست است با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم چگونه وردپرس را از طریق هاست بروزرسانی کنید.

آموزش آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست

ایمن ترین روش برای بروزرسانی وردپرس، آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست است البته در صورتی که شما از قبل یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کرده باشید. برای آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست شما نیاز دارید تا ابتدا آخرین نسخه وردپرس را دریافت کنید.

در صفحات باز شده کافیست به پایین صفحه رفته و روی دکمه دریافت کلیک کنید تا آخرین نسخه وردپرس دانلود شود. پس از دانلود آخرین نسخه وردپرس که به صورت یک فایل فشرده است، شما باید ابتدا فایل فشرده را استخراج کرده و سپس پوشه wp-content و فایل wp-config-simple را حذف کنید. همچنین میتوانید وارد پوشه wp-content شده و پوشه های plugins و themes را حذف کنید. هردو روش عملکرد یکسانی دارند پس از حذف پوشه باید فایل های موجود را در مسیر اصلی بارگذاری کنید.

آموزش آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست

دلیل حذف پوشه wp-content این است که تمامی افزونه ها و قالب های ما در این پوشه قرار دارند و ما قصد جایگزینی این پوشه را نداریم، در این مرحله شما می توانید فایل های موجود را با نرم افزار هایی چون Winrar فشرده کرده و در هاست آپلود کنید و یا فایل ها را مستقیما از طریق نرم افزارهای FTP مانند FileZilla در شاخه اصلی وردپرس آپلود کنید.

قبل از بارگذاری نیز میتوانید تمامی فایل های وردپرس به غیر از پوشه wp-content و فایل wp-config.php را حذف کنید.

آموزش آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست

لازم به ذکر است ممکن است در شاخه شما فایل های دیگری چون .htaccess نیز وجود داشته باشد که نیازی به پاک کردن این موارد نیست در واقع شما باید فقط فایل هایی را پاک کنید که قرار است مجددا بارگذاری شوند.

در صورتی هم که با مشکل هک شدن مواجه هستید بهتر است فایل های موجود در wp-content و همچنین فایل wp-config.php را مجددا بررسی کنید.

خدمات طراحی سایت

طراحی سایت مطابق با استانداردهای روز برنامه‌نویسی، به همراه آموزش استفاده و ۶ ماه پشتیبانی رایگان

4 Comments

سلام خسته نباشید
لوکال هاست استفاده میکنم
وردپرس کند شده و هم خطا ارتباط برقراری و پایگاه داده شده چجوری درستش کنم اما نام کاربری و رمز درست هست
نمیدونم مشکل کجاست؟